Povenga: Romeo y Julieta

Temporada 10/11

-COLABORACIÓN en el acto benéfico con Ainhoa. 20 / NOVIEMBRE / 2010 (Centro Andaluz de nueva Carteya, Terrassa)

-Nuevas fotos de un ensayo de formación de Povenga del 23/10/10.

-Atención porque el sábado 04 de Septiembre de 2010 inicia la nueva temporada!!!!! Poneros las pilas porque iniciamos ensayando a tope porque tenemos una nueva representación a finales de SEPTIEMBRE!!!!!!

 

Temporada 09/10

-Fotos del ESTRENO de Romeo y Julieta!!!!

-El grup de teatre JA SOM ALGÚ estrena una versió lliure, per a tots el públics, del clàssic de William Shakespeare, ROMEO Y JULIETA.
 
-Sinopsis:
William Shakespeare comença a escriure la seva pròxima peça teatral. I així, en clau de comèdia, els nous personatges van apareixent en escena moguts i guiats, pel seu autor, que entra, surt, modifica i inventa a cada moment per a crear el seu nou èxit...
Però tot canvia quan els personatges van adonant-se que ells no estan d'acord amb el seu paper  .
Així, aquest ROMEO I JULIETA és un divertit musical en el qual els propis personatges acaben escrivint la seva pròpia història, i on la parella d'enamorats és més combativa que mai.
I la pregunta és... poden canviar Romeu i Julieta el seu destí?

6
14

 

 

-Fotos del ensayo de Povenga del 14/11/09.
-Fotos del Ensayo de Romeo y Julieta. 24/10/09
-26/09/09. Inicio de una nueva temporada 2009-2010. Posible estreno en febrero de 2010.

 

 

Temporada 08/09

-Fotos del ensayo el día 08/11/08.

Fotos del primer ensayo de Romeo y Julieta.

El propio AMPA del colegio, contagiados por las ganas de hacer teatro y divertirse de Ja som Algú, crea en 2006 un grupo de teatro de adultos llamado POVENGA.

Un par de años después, en la temporada 08/09 y gracias a la perseverancia y entusiasmo de sus componentes, Povenga se fusiona como una nueva sección de Ja Som Algú.

Hasta ahora Povenga tiene fotos en la siguiente web: povenga.blogia.com. De momento podéis seguir accediendo a ella hasta que quede todo integrado en la web principal.